Jó hír | A Babio steril tampontermékei hivatalosan is EU MDR minősítésre kerültek!

- 2024-08-15-

A Jinan Baibo Biotechnology Co., Ltd. által önállóan kifejlesztett és gyártott eldobható steril mintavételi tampont megkapta az EU MDR minősítést. Ez azt mutatja, hogy a Biobank termékei és gyártási rendszerei átmentek az EU új MDR-index tesztjein, és az EU nagy elismerésben részesült. A bejelentett szervezet ITS ügynökségi kódja az MDD-irányelv szerint 0413, az új MDR-rendelet szerint pedig 2862. Ezen a ponton a Biobao mintavételi tamponokat az európai országokban és az EU CE-tanúsítványt elismerő országokban lehet értékesíteni.

A Babio mára széles termékpalettával rendelkezik, beleértve az emberi és állati arany gyorsteszt-készleteket, száraz por táptalajokat, vírusminta-csöveket és -tamponokat, szív- és érrendszeri betegségeket, fertőző betegségeket, gyógyszerteszteket, terhességet, biokémiát, szívizom vizsgálatokat, laboratóriumi eszközöket, infúziót és vérátömlesztést. és egyéb egészségügyi felszerelések. Ezek közül az eldobható mintavételi tampon számos specifikáció és anyag közül választhat, amelyek alkalmazhatók a betegségek leküzdésére, a fertőző kórokozók megfigyelésére és mintavételére szolgáló klinikai és tudományos kutatásra, valamint egyéb forgatókönyvekre.

A Baibo Biology az orvosi fogyóeszközök, reagensek és műszerek kutatására, fejlesztésére és gyártására összpontosít, magas szintű automatizált gyártósorokkal, stabil kimenettel, szigorú minőség-ellenőrzéssel, a termékeket Európába, az Egyesült Államokba, Délkelet-Ázsiába, Afrikába és más 100 országba exportálják. + országok és régiók. Számos termék kapott tanúsítványt a globális mérvadó szabályozó testületek, mint például a CE, NMPA, MDA, UKCA, és versenyképes és kielégítő termékek és szolgáltatások.

A Baibo Biological a jövőben továbbra is szigorúan ellenőrzi a termék minőségét, nemzetközi márka felépítésére törekszik, globális csúcskategóriás biológiai mintavételi márkát épít ki magas szintű műszaki erővel, erős vezetői csapattal és fejlett gyártóberendezésekkel, és hozzájárul a globális járványmegelőzés és -ellenőrzés.