Babio csodálatos megjelenés a CMEF-en

- 2024-04-15-

2024. április 11-én kezdetét vette a 89. Kínai Nemzetközi Orvosi Készülékek Expo (tavasszal) a National Convention and Exhibition Centerben (Sanghaj). Ezen az expón Babio olyan sztártermékeket hozott magával, mint az emberi gyorsteszt-készletek, szárazporos táptalajok, kisállat-tesztkészletek, mikrobiális előkezelő rendszerek és üzleti csapatok, hogy csodálatos megjelenést kölcsönözzenek a BABIO egyablakos megoldásának teljes skálájának bemutatásával. orvosi eszközök.

A Babio Biological az egyik első IVD-tőzsdén jegyzett vállalat Kínában a kínai új harmadik tábla kiterjesztése után, és termékpalettája széles skálát ölel fel. Tartalmazza a szív- és érrendszeri betegségeket, a fertőző betegségeket, a gyógyszertesztet, a terhességet, a biokémiát, a szívizom vizsgálatát, a laboratóriumi fogyóeszközöket, a transzfúziót és a vérátömlesztést és egyéb egészségügyi fogyóeszközöket, a száraz por táptalajt, a vírusszállító készletet és a tampont, az aranykolloid gyorsteszt készletet és a kisállat gyorstesztkészletet sorozat. Ezen termékek közül sok megfelelt az NMPA, CE, UKCA, MDAA és más nemzetközi tanúsítványoknak, és széles körben értékesítik több mint 100 országban és régióban.

A kiállítás során a cég kiállítási területén a tömegek végtelen folyamban, sok látogató mondta, hogy termékeink és technológiáink mély benyomást tettek rájuk, és várják az együttműködés lehetőségét.

A Babio ezt a kiállítást alkalomnak tekinti arra, hogy teljes mértékben kihasználja a felhalmozott műszaki és kutatási és fejlesztési előnyöket itthon és külföldön, folyamatosan javítsa a vállalkozás átfogó erejét, nemzetközi márkát építsen, magasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítson a felhasználóknak, és továbbra is keményen dolgoznak az egészséges Kína fejlődésének előmozdításán.