A 89. CMEF megnyitásával a Babio meghívja Önt, hogy fedezze fel az orvostechnikai eszközipar új trendjeit

- 2024-04-07-

A 89. China International Medical Devices Expo (tavaszi) (a továbbiakban: "CMEF") a Sanghaji Nemzeti Kongresszusi és Kiállítási Központban kerül megrendezésre 2024. április 11. és április 14. között. A Babio olyan sztártermékeket hoz magával, mint az emberi gyorsteszt készlet. , száraz por táptalaj, kisállat tesztkészlet, mikrobiális előkezelő rendszer, valamint professzionális technológiai és üzleti csapat a kiállításra.


A Babio az egyik első IVD-tőzsdén jegyzett vállalat Kínában a kínai új harmadik tábla kiterjesztése után, és termékpalettája széles skálát ölel fel. Tartalmazza a szív- és érrendszeri betegségeket, a fertőző betegségeket, a kábítószerrel való visszaélésteszteket, a terhességet, a biokémiát, a szívizom kimutatását, a laboratóriumi fogyóeszközöket, valamint a különféle orvosi fogyóeszközöket, mint például az infúziót és a vérvételt és a vérátömlesztést, a vírusminta-csöveket és -tamponokat, az aranykolloid gyorsdetektáló készleteket stb. Az erős versenyképességnek és a kielégítő szolgáltatásoknak köszönhetően számos termékünket NMPA, CE, UKCA, MDA és más nemzetközi tanúsítványokkal hagyták jóvá, és széles körben értékesítettek több mint 100 országban és régióban,

Fókuszban az új technológiára, barlangnézetben az egész iparágat! Április 11. és 14. között Babio találkozik Önnel a Sanghaji Nemzeti Kongresszusi és Kiállítási Központ 6.1E02 kiállítási területén, hogy részt vegyen az orvostechnikai eszközipar globális ünnepségén, és tanúja legyen a kínai orvostechnikai eszközipar új trendjének!