A vírustranszfer készlet mintavevő cső szállítócső (nem inaktivált) használatára vonatkozó eljárás

- 2022-03-31-

Vírusszállító készlet(Nem inaktivált) ELŐNY
A vírustranszfer készlet mintavevő cső szállítócső (nem inaktivált) használatára vonatkozó eljárás
● SZOBA HŐMÉRSÉKLET STABIL
● EGYEDI MÉDIAFORMULÁCIÓ
A hanks oldat továbbfejlesztett összetétele, több antibiotikummal kombinálva, hogy gátolja a baktériumok és gombaflóra szaporodását. A vírusszállító közeg steril tamponnal kombinálható.Gyors diagnosztikai tesztKészlet.
● BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ FLOCKÁZÓ SZEMPONTOK
EGYEDI TÖRÉSPONT TERVEZÉS
● BIZTONSÁGOS, SZORÍTÁSÁLLÓ, FELÁLLÓ csövek
Vastag kialakítás, jellegzetes belső kúpos forma, amely lehetővé teszi a minták centrifugálását.
Nincs DNáz, RNáz és toxikus maradék.vtm megy.
● Több specifikáció
A nagy médiatöltési térfogat több vizsgálat elvégzését teszi lehetővé ugyanazon a mintán. a kis térfogat megakadályozza a minta hígulását.

Vírusok begyűjtésére, szállítására, karbantartására és hosszú távú fagyasztott tárolására.



VTMTesztelési eljárás


Non-inactivated Non-inactivated Non-inactivated
1. Vegyen fel kesztyűt és védőruházatot. 2. Gyűjtsön mintát atamponok, mint példáulnasopharynx tamponokésoropharynx tamponok. 3. Aszeptikus körülmények között távolítsa el a kupakot a tubusról, helyezzen tampont a tápközeggel ellátott csőbe
Non-inactivated Non-inactivated Non-inactivated
4. Törje le a tampont úgy, hogy az előre bemetszett vonalnál egyenletesen hajlítja a cső falához. 5. Helyezze vissza a kupakot a tubusra, és szorosan zárja le 6. Cimkézze fel a megfelelő beteginformációkkal, küldje el azonnali elemzésre a laboratóriumba.
Jinan Baibo Biotechnology Co., Ltd.


Steril flokkolt antigén tamponok szállítójaként,vírusszállító készletekésantigén gyors kimutatási készletek, A BABIO erős műszaki erővel, 72 független szellemi tulajdonjoggal és 91 CFDA által jóváhagyott orvostechnikai eszköz regisztrációs tanúsítvánnyal rendelkezik. A cég termékei elsősorban vírusmintavételezést ésgyorsfelderítő készletek, mikrobiális detektáló reagensek, POCT detektáló reagensek, biokémiai diagnosztikai reagensek, diagnosztikai berendezések stb. Üdvözöljük online konzultáción, kérdésére 24 órán belül válaszolunk!